Poze Aparat sudura fibră optică Signal Fire AI-9 FTTH Fiber Optic Splicing

 
 


Aparat sudura fibră optică Signal Fire AI-9 FTTH Fiber Optic Splicing

Pret vechi: 7.490,00 RON Reducere 20%

Pret nou: 5.990,00 RON

Disponibil in 10-20 zile de la comanda

Pretul include toate taxele (fara cheltuieli de livrare aplicate)

Aparat sudura fibră optică Signal Fire AI-9 cu 6 motoare Siemens

Usurinta in utilizare va fi apreciată atât de începători, cât și de avansați, inclusiv de instalatorii cu experiență. Calitatea și fiabilitatea splicer-ului a fost confirmată într-o serie de teste efectuate într-o varietate de condiții de mediu și pe diferite tipuri de fibre. SignalFire este o soluție dovedită pe piața de asociere cu fibre optice. În ciuda tehnicii avansate de poziționare și împletire a fibrelor, dispozitivul este oferit la un preț foarte competitiv.

Datorită software-ului performant și a unei optimizări și mai bune a procesului de sudare, întregul proces a fost scurtat la doar 5 secunde. Cu toate acestea, cea mai importantă caracteristică a noului model este modulul ce combină un multimetru optic si o sursa laser; acesta permite diagnosticarea rapidă a fibrei optice imediat după realizarea sudurii.

Semnal Fire AI-9 folosește tehnologia de aliniere a miezului(core alignment technology) (există opțiunea de aliniere a invelisului) care asigură atenuarea minimă a îmbinărilor.

Capetele de fibră sunt poziționate de 6 motoare pas cu pas de la Siemens, ceea ce este o excepție absolută în această categorie de preț.


Splicerul poate fi utilizat atât pentru implementarea de trunchiuri de fibră optică, lungi de o sute de kilometri, cât și în sisteme FTTH care necesită conexiuni punct-la-punct, în instalații LAN și sisteme de supraveghere video bazate pe fibre optice. Modelul AI-9 este controlat de un procesorquad-core, oferind un timp de răspuns rapid (splicerul este gata să funcționeze după 3 secunde) și asigură operațiuni rapide de sudură a fibrei optice și încălzire a tuburilor termocontractabile. Splicerul este unul dintre cele mai rapide dispozitive de acest tip disponibile în prezent pe piață și cel mai rapid din clasa sa de preț.

Ecranul de 5,1 inci cu rezoluție de 800x480 pixeli și luminozitatea reglabilă face utilizarea sa fie simplă și intuitivă, chiar și în condiții de iluminare dificile. Sistemul optic oferă factor de mărire de 300 , ceea ce face foarte ușor să observați operațiile de îmbinare și analiza vizuală a rezultatelor (în două planuri). Durata minimă de îmbinare este de 5 secunde , iar timpul de încălzire a manșonului (manșoane de 40 mm) este de numai 15 secunde . Adaptorul USB inclus vă permite să încărcați telefonul sau să conectați o lampă alimentată de la portul USB atunci când lucrați în întuneric (fără lampă inclusă).

Ghidajele universale de fibră asigură confortul și rapiditatea în utilizare - pot susține fibre SM sau MM de 250 μm sau 900 μm în tampoane sau tuburi, pigtailuri, fibre izolate în cauciuc, multi fibre sau cabluri DROP. Aparatul de sudură redă diferite moduri programabile cât și modul Auto -potrivit în majoritatea cazurilor.


Carcasa este făcută din metal acoperit cu un strat de protecție din cauciuc. Camera de sudare și cuptorul de încălzire sunt făcute din plastic de înaltă calitate. Setul include o cutie de unelte ce conține toate uneltele necesare, sursă de alimentare și accesorii (amplasate într-un sertar pe două niveluri montat pe șine metalice). Ce este important , instalatorul nu trebuie să scoată aparatul de sudură din carcasă în timpul lucrului - cutia oferă un suport solid și stabil. Întreaga cutie este făcută din plastic durabil și are un element detașabil ce poate fi folosit pe post de scaun sau masă mică.

Echipamentul este dotat cu baterie reâncărcabilă 7800mAh ce are suficient curent pentru cca 200 de suduri și cicluri de încălzire ale cuptorului. Timpul de încărcare al bateriei este de numai 3.5 h. Conceptul "Press and remove" (apăsaţi şi scoateţi) al compartimentului bateriei permite schimbarea foarte rapidă a bateriei (se poate achiziționa o baterie de rezervă). Adiţional, aparatul de sudură AI-9 este dotat cu un conector USB pentru încărcarea unui telefon+++.

Software-ul splicerului permite utilizatorului să activeze așa-numita "blocare inteligentă". În acest mod, utilizatorul are posibilitatea de a limita utilizarea splicerului - de exemplu atunci când îl închiriază.

Se pot activa următoarele restricții:

* splicerul este blocat în mod implicit; este necesar să deblocați folosind un telefon predefinit,

* splicerul este deblocat pentru a efectua un anumit număr de suduri - după care va rămâne blocat,

* splicerul este deblocat pentru o perioadă limitată de timp (utilizatorul definește intervalul); după aceea, splicerul va rămâne blocat.

 Specifications:

Nume Splicer Signal Fire AI-9
Cod L5875
Aliniere fibre
core-to-core
cladding-to-cladding
manual
Timp sudare 5 s
Timp încălzire
15 s (40 mm)
Număr motoare ghidaje fibră 6
Auto-focus Da
Compatibilitate tipuri de fibră
SM (G.652, G.657), MM (G.651), DS, NZDS (G.655)
Atenuare suduri (tipic)
0.025 dB (SM), 0.01 dB (MM), 
0.04 dB (DS/NZDS)
Atenuare pe retur min. 60 dB
Calibrarea arcului electric automatizat în timp real, manual
Durata de viață electrozi
cca. 3000 suduri (setul include electrozi de schimb)
Diametru fibre compatibile
buffer: 80-150 μm
manta: 100-1000 μm
Lungime tăiere fibră
8 - 16 mm (250 μm suprapunere): 
  16 mm (>250 μm suprapunere)
Testul de rezistență
Da (2 N)
Magnificare x300 (în axa X sau Y; x150 în ambele axe simultan)
Afișaj 5.1" color TFT, 800x480 pixeli
Alimentare 7800 mAh baterie litiu reîncărcabilă, timp încărcare 3.5 h
100-240 VAC alimentator 13.5 VDC / 4 A 
Temperaturi funcționare -15°C...+50°C
Umiditate funcționare (RH)
< 95% (fără condesare)
Greutate 2.08 kg (aparatul cu baterie)
7.1 kg (setul întreg)
Dimensiuni aparat: 130 x 122 x 148 mm
trusă: 270 x 237 x 293 mm
Remarci adaptor USB
aplet de configurare și diagnostic
tuburi term-contractabile de până la 60 mm

 

Dispozitivele sunt construite cu componente de calitate ale producătorilor de renume (inclusiv europeni) și bazate pe soluții tehnologice protejate de numeroase brevete. Trăsătura caracteristică a splicer-elor de la Signal Fire este utilizarea telefonului pentru configurarea, arhivarea datelor de operare și pentru diagnosticare. Produsele acestei companii au câștigat recunoașterea pe piețele din întreaga lume. Calitatea ridicată a dispozitivelor oferite este confirmată de politica de garanție a companiei , ce ofera servicii complete de service.


Elemente distinctive:

6 motoare pentru poziționarea fibrelor,

opțiuni de aliniere de bază sau de aliniere a placajului,

Opțiune de mod AUTO,

factor de mărire x300,

procesor quad-core care oferă timpi de răspuns rapid,

timp de splicing de la 5 secunde,

Perioada de încălzire rapidă (15 s pentru manșon de 40 mm);

configurație cu aplicația dedicată smartphone (Android / iOS),

aplicația poate crea rapoarte de funcționare (export la xls),

Afișaj mare (5.1 ") cu luminozitate reglabilă,

carcasă metalică acoperită cu strat de cauciuc,

built-in lampă LED,

baterie interschimbabilă de mare capacitate (7800 mAh, aproximativ 200 de operațiuni de îmbinare și încălzire);

timpul de încărcare a bateriei: cca 3,5 ore,

Port USB pentru încărcarea unui smartphone,

suporturi universale pentru fibre,

set de instrumente practice de înaltă calitate,

Set de accesorii diverse.

Splicerul vine gata de funcționare. Pentru munca de zi cu zi nu are nevoie de nici o configurație sau o aplicație suplimentară. Aplicația disponibilă înGoogle Play sau AppStoreeste necesară numai pentru gestionarea avansată, de ex. pentru modificarea programului implicit de îmbinare sau a setărilor de calibrare datorită condițiilor de mediu extrem de schimbătoare. Aplicația include, de asemenea, un manual de instrucțiuni în limba engleză și videoclipuri instructive.


Continut:

Splicer AI-9 Signal Fire

trusa de scule

set de electrozi de rezervă

cleaver

stripper universal

stripper pentru cabluri plate

sticlă pentru alcool IPA

perie de curatat

curele de transport (pentru splicer și cutie)

Încărcător AC cu adaptor USB
Detalii produs


Categorie: Automatizari

Greutate produs: 4 kg.

Producator: Completco Bank Power


  
  


  

Tag-uri

  


  

Aboneaza-te la newsletter

 
Vrei sa afli prin email despre reduceri si promotii? Aboneaza-te acum la newsletter si fii la curent cu tot ce e nou!