Poze Transformator tensiune 220V 110V 3000W Proflex®

 
 


Transformator tensiune 220V 110V 3000W Proflex®

Pret vechi: 798,00 RON Reducere 3%

Pret nou: 769,00 RON

Acest produs nu este disponibil in stoc

Pretul include toate taxele (fara cheltuieli de livrare aplicate)

Transformatoarele 220V la 110V Proflex garantie 3 ANI, solutia optima de alimentare pentru aparatele electrice din America ce utilizeaza 110/120V in Romania

                          

Transformator 220V la 110V 3000W Proflex®

Tensiunea Intrare: 220V/240V AC

Tensiunea Iesire: 110V/120V AC

Puterea Maxima: 3000W (varf de sarcina, regim de utilizare scurt)

Puterea Nominala: 2800W (regim de utilizare continuu)

Dimensiuni: 18 x 15 x 25 cm

Greutate: 14 Kg

Certification: CE / ISO9001

Prevazut cu 2 prize americane cu inpamantare, stecher shocko, siguranta pentru suprasarcina si buton on-of.

Carcasa transformatorului este realizata din metal si este dotata si cu un maner rezistent pentru a facilita transportul.

Transformatorul este dotat cu prize universale putand fi folosite orice fel de aparate electrice indiferent de tipul de ștecher cu care sunt dotate.

Specialiști in transformatoare, convertoare 120V/110V vă oferim experienta noastră de peste 10 ani in domeniu.

Transformatoarele Proflex sunt certificate CE, USA si ISO 9001, confectionate din cele mai bune materiale disponibile. Produsele propuse spre vanzare au fost selectate in primul rand din punct de vedere calitativ si putem afirma fara sa exageram ca transformatoarele Proflex® sunt cele mai bune din Romania si chiar din Europa!


Atentie!

Producatorii de electronice trec pe eticheta consumul mediu ideal, consum care se dubleaza uneori la pornire, vă recomandăm sa folositi un transformator de tensiune cu putere de cel puţin 15% mai mare decât consumul aparatului.

                                       

Nota importanta: Cum alegem transformatorul / convertorul de tensiune de la 220 la 110 volti

1) Pentru a determina corect transformatorul de tensiune de care aveți nevoie, trebuie să cautați consumul aparatului in waţi. Puteţi găsi aceste informaţii menţionate pe eticheta producătorului aparatului situată pe partea din spate sau in partea de jos a aparatului sau în secţiunea Specificaţii a manualului de utilizare.

2) Va recomandam sa folositi un transformator de tensiune ,cu putere de cel puţin 15% mai mare decât aparatul. Unele aparate, cum ar fi unelte electrice, motoare, imprimante laser si televizoare au nevoie de un convertor cu o capacitate de cel puțin 2 ori mai mare. Acest lucru se datorează faptului că aceste aparate necesită o creştere de putere atunci când sant pornite.


Informatii despre garantie

Garantia transformatoarelor de tensiune 220v la 110v este de 12 luni si este valabila in cazul defectelor sau viciilor de fabricatie.
Garantia NU acopera montarea greșita sau arderea transformatorului din cauza suprasarcinii.( folosirea la o putere ce depășește capacitatea nominală)Detalii produs


Categorie: Transformatoare 220V-110V

Greutate produs: 15 kg.

Producator: Proflex®


  
  


  

Tag-uri

  


  

Aboneaza-te la newsletter

 
Vrei sa afli prin email despre reduceri si promotii? Aboneaza-te acum la newsletter si fii la curent cu tot ce e nou!