Garantie

Garanția transformatoarelor de tensiune 220v la 110v Proflex® este de 3 ANI pentru persoanele fizice (1 an persoane juridice) și este valabilă in cazul defectelor sau viciilor de fabricație. La restul produselor un an.

Transformatoarele Proflex® sunt certificate ISO si EU si sunt confecționate din materiale premium si la standarde inalte de calitate fiind importate din Germania.

La transformatoarele Proflex® de la 220v la 110v fiabilitatea și calitatea a fost pănâ in prezent de 100%, in 13 ani si cateva sute de transformatoare văndute nu a fost nevoie de nici o interventie sau inlocuire in perioada de garantie sau post garantie.

Garantia NU acopera montarea greșită sau arderea transformatorului din cauza suprasarcinii (folosirea la o putere ce depășește capacitatea nominală), șocuri suferite datorită transportului sau manipulării defectuoase, utilizării în medii cu umiditate ridicată sau alte condiții improprii utilizarii aparatelor electrice de interior.


Va recomandam sa ne consultati in cazul in care nu reușiți să stabiliți transformatorul optim pentru nevoile dumneavoastră.